De Elft is een historische plek in Hippolytushoef
Opdrachtgever: Dozy Ontwikkeling b.v.
Architect: Geo Architecten
Oplevering: n.n.b.

Tags: Nieuwbouw / Wieringen / Duurzaam / De Elft / Energieneutraal / Nul op de meter / EPS / DozyZero / Hippolytushoef
De Elft
De Elft
De Elft

De Elft is een historische plek in Hippolytushoef

Project De Elft eert deze bijzondere plek met een eigentijdse, herkenbare invulling, die letterlijk en figuurlijk voor veel Wieringers bereikbaar is. Wij zijn nu hard aan het werk om dat ideaal te realiseren. Een unieke bouwlocatie als die van Project De Elft vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. Maar de contouren zijn duidelijk, architect GeO uit Schagen ontwierp voor ons een prachtplan met een 3-kapper en 16 woningen 2-onder-1-kap.

Wat staat ons voor ogen?

Het jongste ‘buurtje’ van De Elft moet uiteraard klaar zijn voor de toekomst.
In onze optiek betekent dat energieneutraal (‘nul op de meter’) en het gebruik van duurzame materialen, die het milieu sparen. Zo gebruiken we voor de hoofddraagconstructie lichtgewicht staal en EPS, twee bouwmaterialen die 100% recyclebaar zijn. De 16 woningen aan het te realiseren laanplantsoentje achter De Elft worden levensloopbestendig. Dat wil zeggen dat zij voor meer levensfases geschikt of aanpasbaar zijn.
In nieuwsbrieven en op de speciale webpagina die we voor Project De Elft ontwerpen, houden we belangstellenden met plezier op de hoogte.

De Elft

Hoe blijven belangstellenden op de hoogte?

Geïnteresseerden kunnen zich hieronder inschrijven voor onze Nieuwsbrief over De Elft.

  Naam*

  E-mail*


  Door u in te schrijven, gaat u ermee akkoord ons promotie/marketingmateriaal te ontvangen en gaat u akkoord met onze Privacybeleid. U kunt zich op elk moment afmelden. Om zeker te zijn dat het geen vergissing is, ontvangt u een mail met daarin een activatie-link. 

  Vorige nieuwsbrieven:

  Wat is de stand van zaken?

  Het lijkt misschien oorverdovend stil, maar achter de schermen wordt hard gewerkt om Project De Elft tot een succes te maken. Een belangrijke mijlpaal is bereikt. We tekenden recent de overeenkomst met de gemeente Hollands Kroon. Bovendien is in goede samenwerking met de gemeente de noodzakelijke wijziging van het geldende bestemmingsplan in voorbereiding en start de procedure voor de zogeheten omgevingsvergunning. De procedures voor dit ‘inbreiplan’ voor Hippolytushoef lopen tot eind dit jaar.

  Wanneer begint de verkoop en wanneer wordt er gebouwd?

  We willen geen tijd verliezen. Terwijl de genoemde procedures lopen, gaan wij onze plannen samen met de architect en andere partners verder in detail uitwerken en verfijnen. Onze verwachting is dat we in de loop van 2021 de verkoop kunnen starten. We zullen dan eerst praten met de belangstellenden die zich nu reeds als potentiële gegadigden bij ons aanmelden. Ná de verkoopfase en de planning die wij zullen doen met de kopers, denken wij in 2021 met de bouw te beginnen. En dan gaat het hard!

  De Elft

  Neem contact met ons op via

  Mail:
  Telefoon: 0223-630454
  Of onderstaand contactformulier:

   Naam*

   E-mail*

   Telefoonnummer*

   Uw vraag / opmerking

   Contactvoorkeur
   EmailTelefoon

   Door u in te schrijven, gaat u ermee akkoord ons promotie/marketingmateriaal te ontvangen en gaat u akkoord met onze Privacybeleid. U kunt zich op elk moment afmelden.