18 nieuwe recreatievilla’s Dirkshoeve
Opdrachtgever: Bungalowpark Dirkshoeve
Architect: KJK Architekten
Oplevering: n.n.b.

Tags: Nieuwbouw / EPS / Recreatievilla's / Dirkshoeve / Dirkshorn
EPS bouw Dirkshoeve Interieur
EPS bouw Dirkshoeve Exterieur
Impressie entree bungalowpark Dirkshoeve

Bungalowpark Dirkshoeve in Dirkshorn breidt uit. Achttien luxe recreatievilla’s zijn gepland. Dozy Ontwikkeling helpt hierbij. DozyZero Veerhuis bouwt de 18 recreatievilla’s. Drie modelvilla’s zijn klaar en te bezoeken. De familie Kroone leidt u met plezier rond. Bel hiervoor 0224-551436 of stuur een mailtje naar

‘Gun jezelf de ruimte’, is de boodschap bij deze nieuwbouw. Dirkshoeve hecht dan ook al tientallen jaren aan het bieden van ruimte én rust op het groene park aan de Raadhuisstraat. Die filosofie karakteriseert ook de jongste ontwikkeling. De recreatievilla’s komen op riante kavels van 400 tot 600 m2.

’t Hoogste niveau

KJK Architecten uit Den Helder tekende vier types voor dit plan. Ze krijgen de namen van vier bekende vogels: Grutto, Wulp, Kievit en Plevier. Van drie types voltooit DozyZero Veerhuis dezer dagen een modelvilla. Twee hebben een extra etage, alledrie drie slaapkamers en twee badkamers. De villa’s hebben een living die baadt in het licht. De hoogte van de living benadrukt de luxe ruimte. De living loopt door tot in de nok van de villa’s. Dirkshoeve kiest met deze villa’s voor het hoogste niveau van duurzaamheid. Zo zijn ze gasloos. Zonnepanelen en een warmte terugwin installatie (WTW) behoren tot de standaard. De isolatie is uitzonderlijk goed. Want met DozyZero kiest Dirkshoeve voor de combinatie van EPS en LWS. Filmpjes van alle vier types zijn te bekijken op de nieuwbouwpagina van Dirkshoeve.

EPS bouw Dirkshoeve Vogelvlucht

KJK Architecten ontwierp eerder onder meer de natuurvilla’s van Waalerburght op Texel. DozyZero Veerhuis werkt ook bij die villa’s met EPS en LWS. Alle zes villa’s waren al voor de start van de bouw verkocht.

Brochures Dirkshoeve

Een bezoek aan bungalowpark Dirkshoeve is natuurlijk de allerbeste manier om kennis te maken met de luxe recreatievilla’s die worden ontwikkeld. Maar voor wie zich thuis alvast nog wat meer wil verdiepen in de verschillende typen zijn twee informatiebrochures beschikbaar.

De twee brochures zijn hiernaast afgebeeld. De ene focust op de nieuwbouw van de 18 recreatievilla’s, de andere geeft alle informatie over de voordelen van bouwen met EPS en LWS. De brochures zijn met een simpele klik op de foto ook digitaal te bekijken (en te downloaden).

Cover van brochure Dirkshoeve

Bungalowparkt Dirkshoeve is de perfecte uitvalsbasis voor ontspannen recreëren in de Noordkop. Kies voor een dagje aan het strand, een tochtje langs de bloeiende bollenvelden. Of beleef heerlijke uren in die historische West-Friese stadjes. Neem de veerboot naar Texel, of laat je verrassen door het ‘geheime’ waddeneiland Wieringen. Hier hielp Dozy onder meer bij de realisatie van de ‘donkertebeleefplek’ bij Wieringer Eilandmuseum Jan Lont. Naar de stad? Kies voor Alkmaar, Amsterdam, of eens de mooie provinciehoofdstad Haarlem.