18 nieuwe recreatievilla’s Dirkshoeve
Opdrachtgever: Bungalowpark Dirkshoeve
Architect: KJK Architekten
Oplevering vanaf 2022

Tags: Nieuwbouw / EPS / Recreatievilla's / Dirkshoeve / Dirkshorn

Luxe recreatievilla’s in Noord-Holland

Gun jezelf een moderne recreatievilla. Gun jezelf de ruimte van een riante kavel. Gun jezelf een prachtplek in Noord-Holland. Kies voor je eigen luxe vakantievilla op Bungalowpark Dirkshoeve.

Dit jaar bouwen wij de eerste van 18 recreatievilla’s. Zie ze als tweede huis, zie ze als (te verhuren!) vakantiehuis. Met keuze uit vier types op liefst 400 tot 600 m2. Elk type is extreem energiezuinig en dus klaar voor de toekomst. De drie modelvilla’s zijn nu al te bezoeken. Maak een afspraak via .

Brochures

Brochures Dirkshoeve

Een bezoek aan bungalowpark Dirkshoeve is natuurlijk de allerbeste manier om kennis te maken met de luxe recreatievilla’s. Maar voor wie zich thuis alvast nog wat meer wil verdiepen in de verschillende typen zijn twee informatiebrochures beschikbaar.

De twee brochures zijn hiernaast afgebeeld. De ene focust op de nieuwbouw van de 18 recreatievilla’s, de andere geeft alle informatie over de voordelen van bouwen met EPS en LWS. De brochures zijn met een simpele klik op de foto ook digitaal te bekijken (en te downloaden).

Brochure Dirkshoeve

Klik hier om te openen

Cover-EPS-brochure

Klik hier om te openen

Een recreatievilla op Dirkshoeve in Dirkshorn is de perfecte start voor vakantie in de Noordkop. Alle opties zijn dichtbij! Kies voor een dagje aan het strand, kies voor een tochtje langs bloeiende bollenvellen. Beleef heerlijke uurtjes in de historische West-Friese stadjes. Laat je verrassen door het ‘geheime’ waddeneiland Wieringen. Doe een dagje Texel. Verwonder je op de 200 jaar oude Rijkswerf in Den Helder, vol musea, restaurants en historische schepen. Naar de stad? Kies voor Alkmaar, Amsterdam of eens de mooie provinciehoofdstad Haarlem.

‘t Hoogste niveau

Het nieuwe Dirkshoeve biedt vier types recreatievilla’s. Het ontwerp is van het creatieve bureau KJK Architecten, dat landelijk ook aandacht trok met onder meer luxe natuurvilla’s op Texel. De vier types kennen een of twee woonlagen en een vloeroppervlak van 70 tot 116 m2. Alle vier zijn bovendien te individualiseren. De modelvilla’s laten al een afwerking zien van wit pleisterwerk, sierstrips en zogeheten board and batten.

De villa’s hebben een living die baadt in het licht. De hoogte van de living benadrukt de luxe ruimte. De living loopt door tot in de nok. Dirkshoeve kiest voor het hoogste niveau van duurzaamheid. De vakantievilla’s zijn gasloos. Zonnepanelen en een warmte terugwin installatie (WTW) behoren tot de standaard. De isolatie is uitzonderlijk goed. Want met bouwer DozyZero kiezen we voor de combinatie van EPS en LWS. Filmpjes van alle vier types zijn te bekijken op de nieuwbouwpagina van Dirkshoeve.

KJK Architecten ontwierp eerder onder meer de natuurvilla’s van Waalerburght op Texel. DozyZero Veerhuis werkt ook bij die villa’s met EPS en LWS. Dit project was een van drie finalisten in de verkiezing Dak van het Jaar.

Keuze uit vier types

De uitbreiding van recreatiepark Dirkshoeve kent vier types recreatievilla’s. De modelwoningen laten de Grutto, Kievit en Plevier zien. Onze architect tekende ook het type Wulp. Zo verhouden de vier zich tot elkaar:

Recreatievilla’s Grutto en Kievit hebben een tweede woonlaag. Grutto is de grootste, met een woonoppervlakte van 116 m2 en een inhoud van 448m3. Bij de villa Kievit zijn deze maten 93 m2 en 385 m3. Beide vakantiehuizen tellen 3 slaapkamer en 2 badkamers. De prijzen zijn respectievelijk € 432.000 en € 382.000 v.o.n.

De recreatievilla’s Wulp en Plevier hebben alle kamers op één woonlaag en onderscheiden zich verder door de prachtige lichtstraat. Het woonoppervlak van de grote villa Wulp is 82 m2, de inhoud is 352 m3. Bij de Plevier zijn deze maten 70 m2 en 290 m3. De prijzen zijn respectievelijk € 397.500 en € 351.750. Alle prijzen zijn exclusief btw. De kavels zijn zeer ruim en variëren van 400 tot 600 m2.

Alle nieuwe recreatievilla’s van Dirkshoeve zijn extreem duurzaam en dus toekomstbestendig.