De SeaSaw wordt het internationaal aansprekende icoon van de Helderse zeedijk. Want zo’n project is aan de Nederlandse kust nog nooit vertoond. Dozy denkt als bevlogen bouwer mee. Het is immers een technische uitdaging van jewelste om dit unieke beeldmerk te realiseren. Voor de bouwer die Nederland mooier wil maken is SeaSaw een inspirerende samenwerking met architect en constructeur. De bouwer onderstreept zo nog eens de slogan: Dozy bouwt, Dozy ontwikkelt, Dozy helpt.

TekenenSeaSaw
SeaSaw

Deze week tekenden alle betrokkenen de overeenkomst die de samenwerking bezegelt. Dit gebeurt onder de vlag van het stimuleringsprogramma De Kop Werkt. Het idee voor de SeaSaw is geen sinecure, aangezien de dijk in Den Helder z’n uitdagingen kent. Denk alleen al aan het weer, hoe het hier kan spoken op zee. En dan is deze SeaSaw ook nog eens een heel speciaal ontwerp. Veel kijkers zullen zich straks misschien zelfs wel verbazen dat zo’n bijzondere SeaSaw te bouwen is! Ga er echter gerust op staat en geniet.

Op de foto van Druktemaker is het ontwerp van de SeaSaw te herkennen op de kubussen. Hierop tekenen Ferdinand Vreugdenhil (Zeestad), wethouder Michiel Wouters van Den Helder en Jan Schrama (Poly Products) de overeenkomst. Directeur Gerrit Seegers (rechts) zal tekenen namens Dozy. Links wethouder Heleen Keur.