Nijverhoek

Opdrachtgever

Rotteveel M4 B.V.

Architect

JE-Architecten

Oplevering

2021

Specialisme

Duurzaam, Woningbouw

Voor Rotteveel M4 mochten we dit voormalige kantoorgebouw duurzaam transformeren tot een fraai woongebouw met 12 koop appartementen.

Het gaat om twee en drie kamer appartementen vanaf een woonoppervlakte van circa 41m² tot circa 58m² GBO. M4 Vastgoed doet samen met ERA makelaars Schagen de verkoop van de appartementen.

De appartementen worden gasloos opgeleverd wat het een duurzame investering maakt richting de toekomst. Ook worden op het dak zonnepanelen bevestigd.

Wat betekent Duurzaam Bouwen?

Duurzaam Bouwen betekent: in alle fasen van de bouw (van initiatief tot en met sloop) rekening houden met de gevolgen voor het milieu bij het nemen van beslissingen. Natuurlijk met als doel om, als het maar enigszins kan, te kiezen voor maatregelen die het milieu minder belasten. Lange tijd bleef Duurzaam Bouwen beperkt tot kleinschalige experimenten. Maar die periode ligt definitief achter ons. Naar verwachting zal Duurzaam Bouwen de komende jaren doordringen tot de hoofdstroom in de woningbouw. De tijd is er immers rijp voor. De kennis, de methoden en de materialen zijn in voldoende mate voorhanden. Bovendien kunnen tal van maatregelen zonder hoge kosten worden toegepast.

Nijverhoek verticaal