Poort van Den Helder

Architect

BTW Architecten

Opdrachtgever

V.o.f. De Poort

Oplevering

2008

Specialisme

Nieuwbouw, Woningbouw

Welkom bij de Poort van Den Helder, een prestigieus nieuwbouwproject dat de stad een schitterende nieuwe entree heeft gegeven. Dit bijzondere ‘buurtje’ bestaat uit opvallende torens en omvat 75 woningen en 98 appartementen. Het plan is bedacht en ontwikkeld door Jan Dozy, in nauwe samenwerking met Woningstichting Den Helder.

De bouw van dit opmerkelijke project is gestart in 1998, een bijzonder jaar aangezien het tevens het 25-jarig jubileum van ons aannemingsbedrijf markeerde. De oprichter zag dit als het juiste moment om het stokje over te dragen en verkocht het bouwbedrijf aan twee bekwame uitvoerders. Ondanks dat, blijft onze naamgever tot op de dag van vandaag een welkome gast en adviseur in ons Dozy-kantoor aan de Helderse Energieweg.

De Poort van Den Helder is succesvol afgerond tussen 2000 en 2008, waarbij 75 woningen en 98 appartementen zijn opgeleverd. Dit unieke project heeft een blijvende impact gehad op de uitstraling en het karakter van Den Helder. Met de opvallende torens en de architectonische visie van Jan Dozy is een nieuwe standaard gezet voor modern en hoogwaardig wonen in de stad.

De Poort van Den Helder is een waar symbool geworden voor de verbondenheid tussen ons aannemingsbedrijf en de stad. Wij zijn er trots op dat dit project heeft bijgedragen aan het verrijken van de gemeenschap en het creëren van een levendige en aantrekkelijke woonomgeving.

Dozybouwt.nl
Dozybouwt.nl
Dozybouwt.nl