Dozy mocht opnieuw veel mooie projecten voltooien. Vier foto’s, vier voorbeelden… Aan de Capriweg in Amsterdam bouwden we het Nautisch Coördinatie Centrum voor Port of Amsterdam. Duurzamer dan deze meer dan energieneutrale nieuwbouw is welhaast onmogelijk.

Tekst gaat onder de foto verder
Port of Amsterdam

Bij Hoorn realiseerden we voor AVIA Marees het vooruitstrevende Multi Traffic Point, waar een tankstation en niet minder dan zes foodketens samenkomen.

Multi Traffic Point Hoorn
Flamingo Den Helder

In het Helderse stadshart hebben we al veel mooie projecten mogen bouwen. Dit jaar konden we aan die lijst de metamorfose plus aanbouw aan toevoegen op de hoek van Beatrixstraat en Kerkstraat. Goed voor twee winkelruimten en zeven appartementen. Hier is nu Flamingo Casino gevestigd.

En met de ontwikkeling en bouw van tien stadsvilla’s in De Schooten lieten we voor het eerst in een groot project zien hoe duurzame woningbouw mogelijk is met een constructie van EPS en lichtgewicht staal. Voor het bouwen met EPS hebben we inmiddels dochterbedrijf DozyZero Veerhuis opgericht. Voor wie meer wil weten: www.dozyzeroveerhuis.nl. We hopen ook in 2021 weer zulke mooie projecten uit te voeren, maar vooral wensen we iedereen een gezond en gelukkig jaar toe!

 

Abbesteehof Den Helder