Innovatieve, duurzame en milieu- en energievriendelijke huizen, die voor veel Wieringers bereikbaar zijn. Dat ideaal staat ons voor ogen bij de invulling van de Elft in Hippolytushoef. Deze historische plek verdient het.

Want hier was immers tot voor kort het hart van bestuurlijk Wieringen. En zo’n uitzonderlijke locatie verdient een eigentijdse, herkenbare invulling. Wij willen hier een bijzonder ‘buurtje’ realiseren. Een nieuw buurtje ook, dat inspeelt op de actuele woningvraag op Wieringen. Dezer dagen starten alle procedures voor dit ‘inbreiplan’. Intussen gaan wij met GEO Architecten uit Schagen en andere partners de plannen in detail uitwerken en verfijnen.

De architect heeft de locatie opgedeeld in ‘een voor- en een achtererf’. GEO: ‘Het lint langs de Elft wordt doorgezet met een 3-tal huizen en op het achtererf wordt een woonplantsoen met 16 levensloopbestendige woningen toegevoegd.’

De procedures vragen tijd. Maar we hopen en verwachten al in het najaar de verkoop te starten. Interesse? Schrijf je volstrekt vrijblijvend in voor onze nieuwsbrieven over De Elft.

    Naam*

    E-mail*


    Door u in te schrijven, gaat u ermee akkoord ons promotie/marketingmateriaal te ontvangen en gaat u akkoord met onze Privacybeleid. U kunt zich op elk moment afmelden. Om zeker te zijn dat het geen vergissing is, ontvangt u een mail met daarin een activatie-link.