Een rondje Texel.

Op meer locaties op Texel zijn we nu hard aan het werk. We noemden al Waalerburght, waar alle 6 door Dozy ontwikkelde natuurvilla’s zijn verkocht. Deze exclusieve villa’s bieden straks het mooiste uitzicht op het rijke vogelnatuurgebied Waalenburg. Dochter DozyZero Veerhuis bouwt de 6 villa’s. Het is evenwel niet ons grootste project nu op het prachtige waddeneiland.

Het infobord van Texel Exclusief meldt: verkocht.

‘Verkocht’, meldt het infobord van texel Exclusief, terwijl de bouw wordt voorbereid

De nieuwe vleugel van Gollards wordt zichtbaar.

De begane grond van de nieuwbouw van Gollards krijgt vorm

In Den Burg is de verbouw en nieuwbouw van zorgcomplex Gollards van Omring in volle gang. Na het ‘strippen’ van een vleugel, begint daar nu de verbouw. En dwars op de bestaande bouw wordt de nieuwbouw zichtbaar. We gaan zo zorgvuldig mogelijk te werk, immers, een deel van Gollards is bewoond terwijl wij deze ‘transformatie’ realiseren. We zijn dan ook blij met en trots op het vertrouwen van Omring.

En in Den Burg nadert nog een prachtklus z’n voltooiing. Aan de Waalderstraat herbouwen we een winkel met woonhuis. De 16e-eeuwse gevel wordt opgeknapt en blijft zo het historische visitekaartje van deze prachtwinkel van Silt Texel. Maar erachter bouwen we met respect voor wat ooit was de compleet nieuwe winkel met woning erboven. De grote stappen van deze nieuwbouw zijn gezet. Het dak is klaar, de nieuwbouw heeft z’n vorm. Nu is het afwerken in volle gang.

Winkel en woonhuis aan de Waalerstraat in Den Burg krijgen vorm.

Hier nog achter de hekken van Dozy bouwt’, de herbouw van de winkel aan de Waalderstraat