De bouw van de Abbesteehof in De Schooten is nu echt gestart. De 186 betonnen palen voor de tien stadsvilla’s zijn als lucifers tot circa 11 meter diepte aangebracht door Heibedrijf Bob Slijkerman in samenwerking met heibedrijf Kool. In deze innovatieve nieuwbouw tillen we de isolatie naar een voor Den Helder ongekend hoog niveau.

Enkele maanden geleden mochten we hier op onze site het project Abbesteehof aankondigen. Inmiddels zijn zeven van de geplande tien stadsvilla’s al verkocht. De achtste is in optie genomen. Heeft u interesse in een van de laatste woningen neem dan snel contact op met van Van Keulen Makelaars NVM of Dozy Ontwikkeling en wij gaan dan ons uiterste best doen om de woning aan al uw wensen te laten voldoen. Zo woont u misschien volgend jaar begin tweede kwartaal in de mooie ruim opgezette wijk De Schooten.

We vinden het geweldig dat ons enthousiasme voor deze innovatie nieuwbouw breed wordt gedeeld.

En innovatief is de Abbesteehof zeker. Dit is immers het eerste grote project van een groep huizen in Den Helder gebouwd met een constructie waarin EPS of airpop een hoofdrol vervult. Deze bouwwijze garandeert een extreem energiezuinige oplossing. Ook was Abbesteehof bij de aankondiging het eerste moderne bouwplan in de kop van Noord-Holland zonder gasaansluiting. Lees hier meer over het project Dirk Abbesteehof.

Het glas wordt geheven op de start van de bouw van tien stadsvilla's van Abbesteehof.