Het Multi Traffic Point Hoorn krijgt vorm. Dozy is druk met de fundering van dit unieke complex. Daarmee worden vanuit de lucht al de contouren zichtbaar van dit MTP. Hier gaan onder meer belangrijke foodketens op een niet eerder vertoonde schaal samenwerken.

Het MTP Hoorn is ook een prachtige entree voor bedrijventerrein Zevenhuis. Het Multi Traffic Point ligt pal naast de Westfrisiaweg en is ook vanaf de A7 héél snel bereikbaar. Straks even tanken en ook langs bij een van de foodketens die een filiaal openen op het MTP. Het zijn bepaalde niet de minste ketens, die kiezen voor dit project bij Hoorn. We sommen ze maar weer even op: McDonald’s, KFC, Subway, FEBO, De Beren, of Spare Rib Express. Dus het MTP Hoorn biedt in ieder geval heel veel keuze! En er is zeker niet alleen aan de automobilist gedacht. Dankzij de fietstunnel onder de N23 (de Westfrisiaweg) is dit bijzondere complex ook per fiets perfect bereikbaar.

De bedenkers van het concept zien hun MTP Hoorn als een plek om letterlijk en figuurlijk even bij te tanken. Met recht dus de perfecte plek voor nieuwe energie.

Lees ook hier meer over dit mooie Multi Traffic Point van AVIA Marees.

Impressie van het Multi Traffic Point Hoorn