Sinds vorige maand krijgt de nieuwbouw voor Port of Amsterdam aan de Capriweg vorm. De timelapse laat zien hoe de betonvloer wordt voorbereid. We plaatsten de tent om bij dit permanente herfstweer zeker te zijn dat de vloer goed kon uitharden.

Het door Knevel Architecten ontworpen gebouw voor de Divisie Havenmeester gaat voor 100% voorzien in zijn eigen energie. Wij zijn blij aan zo’n ‘statement’ van duurzaamheid te mogen werken. Het project visualiseert bij uitstek waar Dozy voor staat. Ons bedrijf wil Nederland mooier maken met spraakmakende nieuwbouw en verrassend maatwerk. En daarbij gaat het ons om veel meer dan esthetiek. Immers wie bouwt voor de toekomst kiest nu meer dan ooit consequent voor duurzame oplossingen.

Onze samenwerking met Port of Amsterdam gaat bovendien verder dan de gebruikelijke nieuwbouw. Want in onze eigen werkplaats in Den Helder bouwen wij bijvoorbeeld ook delen van het interieur, zoals de balie en kasten. Deze speciale kasten worden straks ‘naadloos’ opgenomen in het interieur van dit bijzondere gebouw, waarmee Port of Amsterdam een statement maakt in het havengebied. De nieuwbouw voor de Divisie Havenmeester mag als voorbeeld worden gezien voor andere bedrijven.

Lees hier meer over deze prachtige klus.

Port of Amsterdam

Impressie

Nieuwbouw Port of Amsterdam aan de Capriweg in Amsterdam.