De Melkfabriek

Opdrachtgever

Woningstichting Den Helder

Architect

KJK Architekten

Oplevering

2016

Specialisme

Nieuwbouw, Woningbouw

De Melkfabriek biedt het allemaal

Eén blik op De Melkfabriek en men ziet meteen dat de vijf woningen ieder hun eigen karakter heeft. Van strakke moderne vormgeving tot een meer authentieke ontwerpstijl met traditionele puntdaken. Tevens zijn de woningen voorzien van een op het zuiden gerichte ruime tuin.

Er zijn vier woningen aan de Westgracht gerealiseerd en één woning aan de Molenstraat. Qua indeling kent iedere woning een verrassende mix van modern ontwerp, functioneel gebruiksgemak en optimaal comfort. De royale woonkamer geeft u letterlijk de ruimte om hem precies zo in te richten als u het wenst. Vanuit de open keuken heeft u altijd contact met uw gezinsleden terwijl u heerlijk kokkerelt. Of gooi ‘s avonds de openslaande tuindeuren open en nodig uw gasten uit voor een diner onder de sterrenhemel in uw stadstuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamer en een badkamer voorzien van 2e toilet, douche en wasbak. De vele raampartijen in iedere kamer zorgen voor lichte, zonnige vertrekken. De woningen hebben alle een extra tweede verdieping.

Molenstraat Den Helder