Vakantiehuizen op Texel, ze zijn er in alle soorten en maten. Ook Dozy heeft in de loop van de tijd al flink wat vakantiehuizen op Texel mogen bouwen. Recent bijvoorbeeld de zes natuurvilla’s van Waalerburght. Evenveel plezier beleven onze teams aan het moderniseren en uitbreiden van bestaande vakantiewoningen. Ook nu hebben we er weer een paar onder handen.
In beide gevallen wordt een vakantiehuis aangepast aan de eisen van deze tijd én meteen vergroot. Aan het #Gerritslanderdijkje gaat het om een traditionele #vakantiebungalow. Ons team is gevraagd de bungalow min of meer binnenstebuiten te keren, dus weer ‘als nieuw’ te maken. Bij die gelegenheid wordt ook de beschikbare ruimte flink vergroot. Het is een feestje om de vakantiehuizen op Texel tijdens deze verbouwingen letterlijk en figuurlijk te zien groeien.
Verbouwing van een vakantiehuis op Texel in beeld.
De verbouwing van het vakantiehuis aan het Gerritslanderdijkje is in volle gang.

Ook zijn we in dezelfde omgeving, aan de #Grensweg, actief op het park #Gortersmient. Als dit werk klaar is lijkt er waarschijnlijk een compleet nieuw vakantiehuis te staan. De uitbreiding in twee lagen levert namelijk een enorme ruimtewinst op.

Aan het werk op het vakantiehuis aan de Grensweg op Texel.
Aan het werk op het vakantiehuis aan de Grensweg op Texel.
De ruimtewinst op de begane grond van het vakantiehuis.
De ruimtewinst op de begane grond van het vakantiehuis aan de Grensweg.