Lands End

Opdrachtgever

Lands End

Oplevering

2022

Specialisme

Renovatie & onderhoud, Utiliteitsbouw

Op het uiterste puntje van Den Helder.

Bij de afvaart van de boot naar Texel, wacht u een sfeervolle driesterren hotel Lands End. Gelegen op nog geen twintig meter van het Marsdiep bieden alle luxueus ingerichte kamers een uniek uitzicht op zee en/of marinehaven.

Het hotel heeft met deze complete make-over niet alleen een nieuwe, eigentijdse uitstraling, ook zijn bijvoorbeeld alle balkonhekken vernieuwd. Het geweldige uitzicht over het Marsdiep verandert niet!

Het nieuwe uiterlijk met nieuwe kleuren, balkons en ook de stoere naamsvermelding is ontworpen door KJK Architecten uit Den Helder.

Vanuit hotel Lands End heeft u direct zicht op de Waddenzee, een van de grootste getijdengebieden ter wereld. Doordat de ligging direct naast de haven van Den Helder is, kunt u wandelend naar de veerdienst TESO om een dagtocht te maken naar Texel voor bv. een zeehondentocht of een bezoek aan Ecomare.

Maar ook Den Helder zelf heeft genoeg te bieden. Wat dacht u van het indrukwekkende Marine museum op slechts 500m loopafstand. Of even een frisse neus op de dijk?

Lands End Den Helder