Natuur Resort Cronulla

Opdrachtgever

Dozy Ontwikkeling B.V.

Architect

Architectenburo Louis Uriot b.v.

Oplevering

2016

Specialisme

Nieuwbouw, Villa’s & landhuizen

De vakantievilla’s van Natuur Resort Cronulla zijn van alle luxe en comfort voorzien. Het ontbreekt de gasten aan niets. De open design keuken is compleet met de beste apparatuur. De zon- en lichtvriendelijke woonkamer biedt een schuifpui naar het heerlijke terras. In totaal tellen deze vakantievilla’s vier slaapkamers en ook vier badkamers!

De kleinschaligheid van Cronulla biedt alle eigenaren en gasten de zekerheid van een heerlijk en relaxed verblijf op Texel. Na een dag genieten van het buitenleven is het bij thuiskomst in de  vakantievilla direct weer genieten van alle luxe en comfort.

Natuur Resort Cronulla is gelegen op slechts tien minuten rijden vanaf de boot. Het resort bevindt zich tussen de gezellige dorpen Den Burg en De Koog. Het ligt direct aan de rand van het Nationaal Park ‘Duinen van Texel’. Namelijk op de kruising van de Grensweg en het Gerritslanderdijkje.

Cronulla is niet het enige initiatief van Dozy op het waddeneiland. In het hart van Texel ontwikkelt en bouwt Dozy onder de noemer Texel Exclusief ook de spectaculaire natuurvilla’s van project Waalerburght.